South African Tourism kiest andere data vakbeurs Indaba - TravMagazine
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Next
event
in

56

days
Scroll naar boven

Top

South African Tourism kiest andere data vakbeurs Indaba

Door: | 8 februari, 2019

South African Tourism heeft besloten de data van vakbeurs Indaba te verplaatsen. Dit volgt op de State of the Nation-toespraak van president Cyril Rampahosa waarin hij bevestigde dat de nationale verkiezingen zullen plaatsvinden op 8 mei 2019. Indaba zou normaal gezien plaatsvinden van 6 tot en met 9 mei in het Inkosi Albert Luthuli International Convention Centre (ICC) in Durban. Het ICC is ook het zenuwcentrum voor de verkiezingen in de provincie KwaZulu Natal en krijgt voorrang op alle andere evenementen. De nieuwe datum is nog niet bekend.

“Wij onderzoeken momenteel alle haalbare alternatieve opties”, aldus Sisa Ntshona, CEO van South African Tourism. “We moeten ook overleggen met onze verschillende partners en belanghebbenden, en begrip tonen voor onze buyers, standhouders en afgevaardigden die nu wachten op een nieuwe datum om Indaba bij te wonen.”

“We kennen het belang van Indaba voor de reisindustrie en willen ervoor zorgen dat we nog steeds in staat zijn om een beurs van wereldformaat te organiseren, ondanks het feit dat we de datum moeten veranderen”, voegt Ntshona nog toe.

Tshifhiwa Tshivhengwa, CEO van The Tourism Business Council of South Africa (TBCSA): “Mocht de datum van de verkiezingen op voorhand bekend geweest zijn, dan konden buyers en standhouders er rekening mee hebben gehouden. Tijdens die periode zijn er ook nog andere wereldwijde events, maar we willen de industrie verzekeren dat, ondanks de nieuwe datum, Indaba een fantastische beurs zal zijn. We willen iedereen dan ook aanmoedigen om de beurs te bezoeken nu de nieuwe datum bekend is.

 

Indaba is de grootste reis- en vakbeurs van Afrika. Vorig jaar trok het meer dan 7.000 afgevaardigden uit 80 landen.

(Visited 118 times, 1 visits today)

Reageer met Facebook:

Reacties:

Deel dit artikel