Safarisharing.com van start - TravMagazine
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

Safarisharing.com van start

Door: | 1 september, 2016

Safarisharing.com is gestart in Nederland en maakt het voor reizigers in oost-Afrika makkelijker aan te sluiten bij een safari. Het online platform van twee Nederlandse ondernemers wil daarmee de deeleconomie naar het safari-aanbod brengen en ervoor te zorgen dat met name (solo) vakantiegangers en zakenreizigers makkelijk nog last minute en voordelig bij een safari kunnen aansluiten.

Safarisharing is een online platform dat het mogelijk maakt voor reizigers om samen een safari te boeken in Oost-Afrika. Het moet een innovatieve benadering bieden om de klantbehoefte te koppelen aan het lokale safari-aanbod. Veel vakantiegangers en zakenreizigers vinden het lastig om een reisgroep te vinden op de dag dat ze op safari willen, hierdoor gaan ze uiteindelijk niet, wat een gemiste kans is voor de nog steeds herstellende toerisme industrie. Safarisharing lost dit probleem op en brengt beide partijen bij elkaar. “Het Safarisharing platform geeft reizigers makkelijk en snel toegang tot het boeken van een safari. Het delen van de bijzondere ervaring is veel leuker om met een kleine groep mensen te doen en het maakt een Afrikaanse safari betaalbaar”, aldus co-founder Daan Degenkamp.

De Amsterdamse startup brengt vraag en lokaal aanbod samen op één platform. Deze innovatie is een belangrijke aanvulling in de traditionele safari industrie en versterkt hiermee de Afrikaanse toerisme sector, aldus de bedenkers. “Met het onafhankelijke Safarisharing platform brengen we de deeleconomie ook naar de reisindustrie en maken we gebruik van de huidige online mogelijkheden. We werken samen met de Oost Afrikaanse betalingsdienst 3G Direct Pay, om ook de betaling betrouwbaar en snel te laten verlopen. Dit maakt ons het eerste complete e-commerce bedrijf in de safari industrie” Aldus co-founder Jorrit Kooi.

 

 

 

(Visited 519 times, 1 visits today)

Reageer met Facebook:

Reacties:

Deel dit artikel