RIU Hotels & Resorts heropent Riu Palmeras - TravMagazine
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

RIU Hotels & Resorts heropent Riu Palmeras

Door: | 20 augustus, 2019
RIU Hotels & Resorts heeft hotel Riu Palmeras heropend na een volledige renovatie van 22 miljoen euro waardoor het nu een luxueus hotel van de lijn Riu Palace is geworden. Het hotel, dat oorspronkelijk in 1985 werd geopend in Playa del Ingles op het eiland Gran Canaria, biedt nu een All Inclusive 24-uurs programma aan, naast nieuwe diensten en een nieuw elegant en verfijnd design.
40 kamers
Het renovatieproject had als doel alle faciliteiten te moderniseren en de elegantie van de lijn Riu Palace te realiseren. Alle kamers zijn volledig gerenoveerd, waarbij de baden zijn vervangen door douches. Daarnaast is er in de tuin een extra gebouw gekomen met 40 nieuwe kamers die de oude bungalows vervangen. In totaal beschikt het hotel nu over 274 kamers die een verfijnde uitstraling hebben gekregen met de ligging naast Playa del Ingles in gedachten.
Decoratie
Daarom overheersen lichte en blauwe tinten in de stoffering en de decoratie, die samensmelten met aardkleuren, die de warmte uitstralen van het genieten van een vakantie aan zee. Daarnaast is er speciale aandacht besteed aan de toegankelijkheid van de kamers voor mindervaliden. Deze kamers bevinden zich op de begane grond en bieden uitzicht op de tuin.
(Visited 231 times, 1 visits today)

Reageer met Facebook:

Reacties:

Deel dit artikel