TravMagazine

Reiswerk ondersteunt medewerkers van d-reizen na faillissement

Deel dit artikel

Na het faillissement van D-rt Groep, het bedrijf achter d-reizen, schiet Reiswerk de 1.150 medewerkers in de winkels en op het hoofdkantoor van d-reizen te hulp.

Het faillissement is voor Reiswerk een reden om direct de Reiswerk toolkit ‘Snel weer aan het werk’ onder de aandacht te brengen en ondersteuning te bieden, zo heeft Reiswerk laten weten.

‘We bieden gratis ondersteuning met onze Reiswerk tools: Snel weer aan het werk. Dat doen we op verschillende manieren. Zo vind je informatie over de gevolgen van een faillissement en wat jouw rechten en plichten zijn. Daarnaast helpen wij je bij de voorbereiding en oriëntatie op een nieuwe baan.’

‘Zo bieden we jou de mogelijkheid om gebruik te maken van een skills assessment en loopbaan-coaching vanuit onze samenwerking met House of Skills. Ook delen we op onze website verschillende artikelen over solliciteren en geven we je bijvoorbeeld tips over de stappen die je kunt zetten in het traject van werk naar werk. Sinds kort bieden we ook de diensten aan van onze virtuele jobcoach Tess. Zij helpt werkzoekenden op een persoonlijke en laagdrempelige manier met hun ‘journey’ naar een nieuwe baan, binnen of buiten de reisbranche.’

‘Bedrijven vinden persoonlijke ontwikkeling erg belangrijk. Via Travel College heb je als medewerker in de reisbranche ook na het verlies van je baan de mogelijkheid om nog door te blijven leren.
We zetten daarbij jouw werkaccount tijdelijk om naar privé account. Hoe? Neem contact met ons op via info@reiswerk.nl en wij regelen het voor je.’ (Foto Shutterstock).


Deel dit artikel
Exit mobile version