Princess Cruises komt met virtual reality show 5-SKIES - TravMagazine
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

Princess Cruises komt met virtual reality show 5-SKIES

Door: | 30 september, 2019

Princess Cruises komt met een cruise-noviteit: de nieuwe show ‘5-SKIES’. De virtual reality productie zal voor het eerst te zien te zijn aan boord van de nieuwste schepen van de lijn; de Sky Princess en Enchanted Princess.

De kijker wordt met digitale effecten, acrobatiek, bijzondere decors en kostuums meegenomen naar een virtual reality gaming wereld, waarin hoofdpersonage ‘Gamer 1’ probeert vijf steeds moeilijker wordende levels te voltooien. Tijdens zijn poging om Sky Princess te bereiken ontmoet hij verschillende karakters. De show 5-SKIES is vanaf 15 november voor het eerst te zien op de 3.660 gasten tellende Sky Princess tijdens het cruiseseizoen in het Caribisch gebied. Het schip zal vervolgens naar Noord-Europa varen en van april tot augustus vanuit Kopenhagen een aantal reizen naar Rusland en Scandinavië maken.

Aan boord

‘Door de toevoeging van 5-SKIES aan het entertainmentprogramma aan boord van de Sky Princess en Enchanted Princess bieden wij onze gasten nog meer unieke ervaringen”, aldus Tony Roberts, vice president Europa van Princess Cruises. ‘Met verbluffende beelden, speciale effecten en een spectaculaire choreografie zal de show tot leven worden gebracht door ons team van getalenteerde zangers en dansers. Hiermee wordt het uitgebreide entertainment aanbod, welke alleen op de Princess schepen te vinden is, verder verbeterd.’

Na de première van 5-SKIES op de Sky Princess is de productie vanaf juni 2020 te zien op de Enchanted Princess. Het schip wordt dan in Southampton gelanceerd en vaart vervolgens een seizoen in het Middellandse Zeegebied.

 

Reageer met Facebook:

Reacties:

Deel dit artikel