Portugal lanceert corona-reisverzekering voor buitenlanders - TravMagazine
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

Portugal lanceert corona-reisverzekering voor buitenlanders

Door: | 10 augustus, 2020

Portugal lanceert een (corona-)reisverzekering voor buitenlandse bezoekers. Mensen die hun vakantie in Portugal plannen, kunnen zich nu abonneren op Portugal Travel Insurance, een reisverzekering die is aangepast aan Covid-19. Het is beschikbaar op portugaltravelinsurance.com, zo laat het Portugees Verkeersbureau weten.

De dekking strekt zich uit over het hele nationale grondgebied en dekt onder meer medische, chirurgische, farmaceutische en ziekenhuiskosten in verband met Covid-19, evenals kosten van annulering, onderbreking of verlenging van reizen, ook door dezelfde pandemie. Het doel is om ervoor te zorgen dat iedereen die Portugal bezoekt, veilig en met vertrouwen door het land kan reizen.

Dit is een initiatief dat Visit Portugal verspreidt naar internationale markten om de veiligheid van de bestemming te versterken, dat wordt toegevoegd aan de creatie van het eerder gemelde Clean & Safe-zegel en de vernieuwing van het Portugal Health Passport, dat nu Covid19-tests dekt en beschikbaar zal zijn. aan iedereen die Portugal land bezoekt.

Toeristen die van plan zijn naar Portugal te komen, kunnen zich gratis registreren op de Health Passport-website via het PortugalHealthPassport, wat hen de mogelijkheid biedt om de covid-19-test uit te voeren en tegen vooraf vastgestelde prijzen toegang te krijgen tot dringende gezondheidszorg van hoge kwaliteit of check -ups van vijf verschillende typologieën, in het netwerk van ziekenhuizen en klinieken van CUF, Hospital da Luz, HPA Saúde en Lusíadas, verspreid over het hele nationale grondgebied.

 

Reageer met Facebook:

Reacties:

Deel dit artikel