Pieter en Carla Kuijs met pensioen - TravMagazine
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

Pieter en Carla Kuijs met pensioen

Door: | 28 september, 2019

De eigenaren van Zonvaart Reisgroep, Pieter en Carla Kuijs, gaan met pensioen, zo hebben zo zojuist via social media laten weten. Al eind augustus werd bekend dat zij hun familiebedrijf verkocht hebben aan de D-rt groep.

D-rt Groep (D-reizen en VakantieXperts) heeft de Zonvaart Reisgroep met 12 vestigingen in Noord-Holland over genomen. Ook de activiteiten van Destinations Travel, Send Me Anywhere en Anko Reizen vallen onder deze overname. Alle medewerkers van de Zonvaart Reisgroep blijven in hun huidige functie werkzaam binnen het reisbedrijf. Ook zal D-rt de bestaande contracten met onze zelfstandige reisadviseurs voortzetten. Kortom: Voorlopig blijft hetzelfde, er is alleen een andere eigenaar.

Pieter en Carla Kuijs geven aan dat zij, na een lange periode het bedrijf te hebben geleid, op een punt kwamen om na te denken over de toekomst: ‘Wij hebben ons bedrijf de laatste jaren kunnen uitbouwen tot een vooraanstaande reisonderneming in Noord-Holland. Wij zijn dan ook blij dat we met D-rt tot overeenstemming konden komen zodat de continuïteit voor ons reisbedrijf in de geest van onze ondernemersfilosofie is gewaarborgd. Wij zijn ervan overtuigd dat ook voor onze medewerkers en klanten deze stap de beste is.’

Reageer met Facebook:

Reacties:

Deel dit artikel