Norwegian komt met Jon Bon Jovi Cruise (video) - TravMagazine
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

Norwegian komt met Jon Bon Jovi Cruise (video)

Door: | 11 juni, 2019

De Norwegian Pearl is de varende locatie van de eerste Europese Jon Bon Jovi Runaway To Paradise-cruise, die van 26 tot 30 augustus plaatsvindt. Het schip vaart van Barcelona naar Palma en tijdens het varen genieten gasten van een concert van de rockmuzikant Jon Bon Jovi en de 11-delige Kings of Suburbia-band. De Pearl is deze zomer sowieso een bekend gezicht in Europa. Norwegian Cruise Line (NCL) vierde op 8 juni haar eerste vaarseizoen vanuit Amsterdam met het Europese debuut van Norwegian Pearl. Met dit schip breidt NCL haar vloot uit tot zes schepen in Europa.

 Op 11 mei begon Norwegian Pearl met 2.400 passagiers aan haar eerste zomerseizoen in Europa. Ze is het grootste schip dat op de Theems vaart en zal tot eind juni de Noordzee en Oostzee bevaren, waarna Rome (Civitavecchia) haar nieuwe thuishaven wordt. Norwegian Pearl vaart dan gevarieerde routes aan de Meditterane kust.

 

Hele jaar door

“Als enige Noord-Amerikaanse rederij die het hele jaar door in Europa vaart, zijn we erg verheugd om gasten nieuwe en interessante routes te bieden vol geschiedenis, cultuur en diverse landschappen terwijl ze genieten van onze verschillende schepen in de regio, waaronder Norwegian Pearl, die Europa voor de eerste keer aandoet, “zegt Kevin Bubolz, Managing Director, NCL Europe.

“We zijn zeer verheugd om Norwegian Pearl te verwelkomen in haar nieuwe thuishaven voor het zomerseizoen 2019”, aldus Alma Prins, commercieel manager Cruise bij  de Haven van Amsterdam. “Amsterdam heeft een unieke ligging in het hart van West-Europa en biedt internationale gasten de mogelijkheid om een ​​cruise te combineren met een ontdekking op het vasteland van het oude continent en haar vele schatten.”

 

Cruises vanaf Amsterdam

Norwegian Pearl begon haar vaarseizoen in Amsterdam in mei met routes naar Engeland, de Baltische Staten en Noorwegen en vaart de rest van de zomer vanaf Amsterdam 10-14-daagse cruises naar de Griekse eilanden; de Middellandse Zee en de Franse, Spaanse en Italiaanse Riviera’s.

  

Jon Bon Jovi cruise Runaway To Paradise cruise

Zoals gezegd, naast het aanbieden van cruises naar populaire bestemmingen in Europa, host Norwegian Pearl ook de eerste Europese Jon Bon Jovi Runaway To Paradise-cruise, die van 26 tot 30 augustus plaatsvindt.  Voor meer informatie over dit festival-op-zee, ga naar: med.runawaytoparadise.com 

En zie video

 

 

 

(Visited 354 times, 1 visits today)

Reageer met Facebook:

Reacties:

Deel dit artikel