North Sea Jazz Hongkong: exclusief via Zonvaart - TravMagazine
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

North Sea Jazz Hongkong: exclusief via Zonvaart

Door: | 21 augustus, 2014

Anko Zakenreizen, sinds 2004 onderdeel van de Noord-Hollandse Zonvaart Reisgroep, is aangesteld als exclusief partner van de North Sea Jazz Hong Kong.

Dit houdt in dat Anko Zakenreizen exclusieve reisarrangementen met entreekaarten voor het nieuwe zusje van het beroemde North Sea Jazz festival in Rotterdam kan aanbieden. Reisagenten kunnen de arrangementen reserveren tegen 10 procent commissie.

Wereldwijd
Van 14 tot en met 16 November vormt Hong Kong voor de allereerste keer het decor voor het North Sea Jazz Festival. Managing Director Karin Kooij vertelt dat Anko Zakenreizen wereldwijd de enige reisorganisatie is die de vliegreizen en hotelovernachtingen voor dit evenement mag verzorgen.

Ervaring
‘Anko Reizen was al marktleider voor beursreizen naar Hong Kong en nu hebben we deze jarenlange ervaring kunnen inzetten met dit partnerschap met het North Sea Jazz Festival in Hong Kong als gevolg. Dat is echt fantastisch.’
De arrangementen worden ook via de vestigingen van Zonvaart aangeboden. Topacts van het festival zijn onder meer Sergio Mendes, Jamie Cullum, Al Jarreau en de Nederlandse Laura Fygi.

Door Tijn Kramer

© 2014 TravMedia Company Hilversum. Alle rechten voorbehouden

Deel dit artikel