Nederlandse app Polarsteps ziet fors groeiende reisanimo - TravMagazine
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

0 Reacties

Nederlandse app Polarsteps ziet fors groeiende reisanimo

Door: | 29 juli, 2020

Polarsteps, de populaire Nederlandse reisapp waar naar eigen zeggen ruim een miljoen Nederlanders gebruik van maken, ziet het aantal geplance reizen de afgelopen weken hard toenemen. Zelf wil het techbedrijf daar ook aan bijdragen en biedt vanaf vandaag gedetailleerde reisplanning aan. Reizigers zien nu in één oogopslag alle vervoersopties voor hun volledige rondreis.

Nadat de reiswereld lang stil lag, ziet ook Polarsteps het aantal reizen de afgelopen weken hard toenemen. Sinds de eerste coronamaatregelen in juni zijn opgeheven is het aantal Nederlandse gebruikers dat een trip aan het plannen is, ruim verzevenvoudigd. Met de nieuwe feature wil de reisapp hen helpen om snel nieuwe reisplannen te maken en onderweg makkelijk aan te passen als dat nodig is. Reisplanning is gratis beschikbaar in de app van Polarsteps.

Koen Droste, CEO en Co-Founder van Polarsteps: ‘We zijn nu een stap dichter bij onze ambitie om de hele ervaring rondom reisplanning opnieuw uit te vinden. Dat moet wat ons betreft net zo makkelijk en inspirerend worden als de reis zelf. Het uitwerken van een reisschema is vrij complex. Van het bepalen van het aantal nachten dat je ergens wil blijven, tot de volgorde waarop je elke plek wil bezoeken. Voor de onafhankelijke reiziger is dat vaak een hele puzzel die veel tijd kost. In tegenstelling tot routeplanners die nuttig zijn om een route van A naar B in het hier en nu te plannen, kun je met Polarsteps direct alle etappes van je reis tot in detail plannen, heb je alle informatie op één plek en kun je de boel in een handomdraai aanpassen als alles toch net iets anders loopt’.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Deel dit artikel

Reacties

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.