Jamaicaanse vakbeurs JAPEX dit jaar virtueel - TravMagazine
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

Jamaicaanse vakbeurs JAPEX dit jaar virtueel

Door: | 23 oktober, 2020

Voor het eerst in 30 jaar wordt de 2020-editie van Jamaica Product Exchange (JAPEX) virtueel gehouden. Op 9 en 10 november koppelen de Jamaica Hotel and Tourist Association (JHTA) en de Jamaica Tourist Board (JTB) de reiswereld partners, door aanbieden van een apart forum waardoor toonaangevende leveranciers van het Jamaicaanse toerisme de belangrijkste partners uit de hele wereld kunnen ontmoeten.

Het interactieve virtuele platform van dit jaar, genaamd JAPEX Live 2020, brengt JAPEX naar een groter publiek dan ooit tevoren. Deelnemers krijgen de kans om de verschillende toeristische regio’s van de bestemming te verkennen; in een exclusieve netwerklounge neemt men deel aan online live chats terwijl men zich verdiept in nieuws en informatie krijgt van de bestemming. Er is een “Prize Center” ontworpen om bezoekers te verrassen en met regelmaat worden giveaways uitgedeeld, hetgeen de ervaring compleet maakt.

Er zullen elementen zijn van een traditionele beurs, waaronder een keynote-presentatie door de Jamaicaanse Minister van Toerisme, de Hon. Edmund Bartlett. Deelnemers kunnen de beursvloer virtueel verkennen met behulp van een interactieve Google map, die hen naar de regio’s Negril, South Coast, Montego Bay, Ocho Rios, Kingston en Port Antonio brengt. Video’s worden automatisch afgespeeld om bezoekers te betrekken en stands van exposanten zijn interactief en bieden deelbare inhoud en een chatfunctionaliteit.

Andere activiteiten zijn onder meer break-out- en trainingssessies en één-op-één vooraf geplande videovergaderingen met reispartners. De innovatieve planningssoftware maakt het direct en flexibel inplannen van vergaderingen in de agenda van de leveranciers mogelijk en geeft ook inzicht in beschikbaretijden in de agenda’s van beide partijen. De vergaderruimten worden aangedreven door ZOOM met alle functionaliteit, inclusief video, scherm delen en live messaging.

JAPEX Live 2020 vindt beide dagen plaats in Jamaica en is te volgen vanaf 15.00 uur Europese tijd. Vertegenwoordigers van reisorganisaties, OTA’s en reisbureau medewerkers kunnen zich gratis aanmelden via www.japex.org.

Voor aanvullende informatie over virtuele ervaringen op JAPEX Live 2020 ga naar www.japex.org. Voor informatie over Jamaica zie www.visitjamaica.com.

Deel dit artikel