Icelandair vaker vanaf Brussel in de winter - TravMagazine
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

Icelandair vaker vanaf Brussel in de winter

Door: | 20 juni, 2019

Icelandair breidt het winterschema uit met dagelijkse vluchten tot en met oktober op de route van en naar Brussel. Stopover naar een trans-Atlantische bestemming. In november en december zal Icelandair vijf keer per week vanaf Brussel naar de IJslandse hoofdstad Reykjavik vliegen, en van januari tot en met maart vier keer per week.

Het Icelandair winterschema voor Brussel ziet er als volgt uit:
Vlucht FI555, Brussel BRU – Keflavik KEF, vertrektijd 12u50, aankomsttijd 15u20
Vlucht FI554, Keflavik KEF – Brussel BRU, vertrektijd 07u40, aankomsttijd 11u50

Tot 3 november worden de vluchten dagelijks uitgevoerd, van 4 november tot en met 29 december vinden vluchten plaats op maandag, donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag. Vanaf 30 december tot en met 29 maart kunnen vluchten vanaf Brussel naar Keflavik worden geboekt op maandag, donderdag, vrijdag en zondag. Naar Amsterdam en Parijs zal de hele winter dagelijks vanaf Keflavik worden gevlogen.De vluchten vanuit Brussel sluiten perfect aan op het lokale en internationale routenetwerk van Icelandair naar onder andere Akureyri – uitgevoerd door Air Iceland Connect in codeshare met Icelandair. Icelandair verbindt Brussel daarnaast via Reykjavik met ruim 20 bestemmingen in de Verenigde Staten en Canada, waaronder citytrip klassieker New York maar ook populaire steden zoals Seattle, San Francisco, Boston en Vancouver en de onontdekte hotspot Denver. Ook is het mogelijk om een Icelandair Stopover te maken in IJsland onderweg van en naar Noord-Amerika.

Verplichte ESTA’s Niet Meer Direct Goedgekeurd
Sinds augustus 2019 worden ESTA’s niet meer direct goedgekeurd door de U.S. Customs and Border Protection. Het wordt dan ook aangeraden om minimaal 72 uur voor vertrek de verplichte ESTA reistoestemming aan te vragen. Iceland neemt reizigers niet mee vanuit België indien zij niet beschikken over een approved ESTA. Een ESTA aanvragen kan via Evisumservice.

Evisumservice levert tegen een kleine meerprijs binnen 24 uur een officieel en geldig ESTA.

(Visited 66 times, 1 visits today)

Reageer met Facebook:

Reacties:

Deel dit artikel