Fosun heeft Thomas Cook touroperating bijna in handen - TravMagazine
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

Fosun heeft Thomas Cook touroperating bijna in handen

Door: | 12 juli, 2019

Vandaag heeft Thomas Cook aangekondigd dat het in een vergevorderd stadium van overleg is met Fosun Tourism en haar belangrijkste kredietverlenende banken om £ 750 miljoen, ruim 830 miljoen euro, aan nieuw geld in het bedrijf te injecteren. Na afronding van deze voorstellen zou de touroperating business voor het grootste deel in handen zijn van Fosun Tourism, de eigenaar van o.a. Club Med, en zou de luchtvaartmaatschappij eigendom blijven van de Thomas Cook Group plc. Vakanties en vluchten zullen niet worden beïnvloed en zullen normaal doorgang vinden

Thomas Cook’s banken en investeerders zouden eigenaar zijn van de overige onderdelen van de Touroperator en de luchtvaartmaatschappij. De luchtvaartmaatschappij en de touroperator zullen nauw blijven samenwerken, net als nu het geval is.

Doorgang

Vakanties en vluchten zullen niet worden beïnvloed en zullen normaal doorgang vinden. Al onze vakanties zijn nog steeds ANVR en SGR beschermd en klanten kunnen met vertrouwen hun vakantie en vlucht bij Thomas Cook en haar merken boeken.

Peter Fankhauser, Chief Executive van Thomas Cook: “Vakantiegangers kunnen vol vertrouwen boeken bij en reizen met Thomas Cook. Wij garanderen dat de 11 miljoen klanten die deze
zomer bij ons geboekt hebben op vakantie gaan. We kijken ernaar uit om de 11 miljoen klanten die bij ons geboekt hebben te laten genieten van hun welverdiende vakantie.”

 

(Visited 889 times, 1 visits today)

Reageer met Facebook:

Reacties:

Deel dit artikel