EasyJet en Icelandair gaan samenwerken - TravMagazine
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

0 Reacties

EasyJet en Icelandair gaan samenwerken

Door: | 14 september, 2020

Icelandair en easyJet zijn een samenwerkingsovereenkomst aangegaan waarbij Icelandair lid wordt van Worldwide by easyJet, het vluchtenaansluitingsplatform. Schiphol en Charles de Gaulle (Parijs) zijn de eerste luchthavens waar deze service aangeboden wordt.

Zodra de marktomstandigheden het toelaten op de grote Europese luchthavens gaat de dienst live, dit is naar verwachting ergens in de komende weken. Vanaf dat moment kunnen reizigers naadloos overstappen tussen easyJet-vluchten binnen het Europese netwerk en verder vliegen via het uitgebreidere netwerk van Icelandair in Europa en naar Noord-Amerika.

Bogi Nils Bogason, president en CEO van Icelandair zegt: ‘We zijn enthousiast om easyJet toe te voegen aan ons portfolio van partnermaatschappijen en laten graag hun klanten gebruik maken van ons uitgebreide netwerk in Europa en Noord-Amerika. Het partnerschap versterkt daarbij ons routenetwerk.’

Johan Lundgren, CEO easyJet voegt hieraan toe: ‘We zijn erg blij Icelandair te verwelkomen als een easyJet Worldwide-partnermaatschappij. Tientallen miljoenen passagiers nemen elk jaar vluchten die beginnen of eindigen in Europa. We zijn ervan overtuigd dat deze toevoeging aan Worldwide erg populair zal zijn bij onze klanten die gebruik maken van de makkelijke verbinding tussen Europa en Noord-Amerika.’

Makkelijk overstappen met de digitald, virtuale hub

Worldwide by easyJet biedt eenvoudig en efficiënt self-connect aan, evenals de verkoop van partnertickets via een digitale, virtuele hub. Via easyJet’s 17 partnermaatschappijen zijn al meer dan 5.000 unieke bestemmingen geboekt en dit aantal blijft gestaagd oplopen. In 2019, vlogen in totaal 96,1 miljoen passagiers binnen Europa met de toonaangevende luchtvaartmaatschappij.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Deel dit artikel

Reacties

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.