Disneyland maakt werk van Marvel in Parijs - TravMagazine
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

Disneyland maakt werk van Marvel in Parijs

Door: | 13 februari, 2018

Disneyland Paris heeft de plannen onthuld om de Marvel superhelden te integreren in het aanbod. In het in het Walt Disney Studios Park wordt ‘Rock ‘n’ Roller Coaster volledig getransformeerd tot een nieuwe Marvel gethematiseerde attractie. Bovendien zal Disney’s Hotel New York binnenkort getransformeerd worden tot Disney’s Hotel New York – The Art of Marvel.

Het nieuws komt van Walt Disney Parks and Resorts voorzitter Bob Chapek. Tijdens de D23 Expo Japan maakte hij aan 2000 aanwezige fans de nieuwste projecten die in ontwikkeling zijn voor Disney bezoekers over de hele wereld bekend, inclusief die voor Disneyland Paris.

Deze nieuwe ontwikkeling bouwt verder op het momentum van de 25e verjaardag van het Resort en volgt na het recente nieuws dat Walt Disney Parks and Resorts zich klaar maakt om nog meer populaire verhalen en figuren naar deze Europese nummer één toeristische bestemming te brengen, waardoor de bezoekers van Disneyland Paris nog meer entertainment en attracties kunnen beleven.

Nieuwe Marvel attractie

‘Rock ‘n’ Roller Coaster wordt dus volledig getransformeerd tot een nieuwe Marvel gethematiseerde attractie, waar bezoekers samen met Iron Man en hun favoriete Avengers een ‘razendsnel hyperkinetisch avontuur beleven’. Met de toevoeging van deze nieuwe attractie komt er een permanente aanwezigheid van Marvel, die ervoor zorgt dat dit park een nog grotere aanrader wordt voor alle bezoekers.

Disney’s Hotel New York – The Art of Marvel

Bovendien zal Disney’s Hotel New York binnenkort getransformeerd worden tot Disney’s Hotel New York – The Art of Marvel. Het wordt het eerste Disneyhotel dat de spannende wereld van de Avengers zal tonen.

De exacte openingsdata zijn nog niet bekend. Wel is deze zomer al de Marvel Superhelden zomer met tal van events.

(Visited 177 times, 1 visits today)

Reageer met Facebook:

Reacties:

Deel dit artikel