Club Med opent zeer luxe in Cefalù - TravMagazine
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

Club Med opent zeer luxe in Cefalù

Door: | 13 februari, 2018

Club Med staat voor een nieuwe opening in haar meest luxe segment. In juni opent Club Med Cefalù: het eerste resort met vijf drietanden – de kwalificatie voor luxe bij Club Med – in Europa, op een uur rijden van Palermo, Sicilië. Het resort dat onderdeel uitmaakt van de Exclusive Collection, ligt op een landgoed van meer dan 34,6 hectare. Op het terrein van het resort bevindt een 18e-eeuws palazzo en een kerk. Het resort beschikt over totaal 308 Deluxe kamers en suites: elk met zeezicht én een terras of een tuin.

“Met zo’n geweldige locatie in Cefalù, omringd door een uitzonderlijke natuurlijke omgeving, moesten we hier wel iets speciaals doen”, zegt Club Med Benelux CEO Eric Georges. Er is 70 miljoen euro geïnvesteerd om dit ambitieuze Cefalù project te realiseren. Het zeer eenvoudige resort van weleer (1956) is omgetoverd tot een nieuw resort dat een premium-ervaring aan zijn internationale gasten zal bieden.

Er zijn diverse restaurants, een Gourmet restaurant in het palazzo en een zen-bar. Ook kunnen gasten terecht  de beach club, in een van de twee zwembaden, in het glasheldere water van de Middellandse Zee of in de zeer ruim opgezette Carita spa. Er zijn talloze sportfaciliteiten, zoals bv. snorkelen, zeilen, yoga, pilates, tennis, elektrisch boardsurfen en de eerste Paddle Board Academy.

“Omdat we zo’n juweeltje in onze portefeuille hadden, hebben we besloten om van dit nieuwe resort het symbool te maken voor de weg die Club Med al enige tijd geleden is ingeslagen met de herpositionering naar de bovenkant van de markt. Daarnaast ook om onze aanwezigheid in Italië extra kracht bij te zetten. Ons doel is om van Club Med Cefalù een van de belangrijkste premium resorts in de Middellandse Zee te maken” zegt Georges. “Tegelijkertijd wilden we hetzelfde gevoel van zorgeloosheid, de vrijgevochtenheid en vrolijke sfeer van het oorspronkelijke resort behouden.”

Het premium all-inclusive resort Cefalù maakt deel uit van de Exclusive Collection van Club Med: het hoogste segment van de resorts die Club Med wereldwijd exploiteert. Er zijn inmiddels zo’n 12 locaties, waaronder bijvoorbeeld Club Med Finolhu Villas op de Maldiven, maar ook resorts in Mauritius, Marokko en Mexico. In Cefalù betekent dit een persoonlijke transfer en welkom, champagne bij check-in en iedere dag vanaf 18.00 uur, een butler, een buggy om zich te verplaatsen en diverse andere services.

 

(Visited 330 times, 1 visits today)

Reageer met Facebook:

Reacties:

Deel dit artikel