Chemie - TravMagazine
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

Chemie

Door: | 28 september, 2014

Kabbelend water, prettig gezelschap, een goed gesprek, een koel drankje en de ondergaande zon… Met een beetje chemie zouden deze ingrediënten kunnen uitmonden in een Amoureuze Avond, met twee hoofdletters A. Maar wie zich nu op een romantische column verheugt, moet ik helaas teleurstellen: we waren aan het werk. Onder perfecte omstandigheden, dat wel. Met zo’n dertig Daisycon-affiliates hadden we met een Pizzaboot net een tochtje over de Kagerplas gemaakt, en terwijl de zon onderging genoten we van onze pico bello, in een houtsteenoven gebakken pizza’s en koude Corona’s.

Zoals scheikundeleraar Walter White in de door mij ademloos bekeken tv-serie Breaking Bad met de juiste chemie de perfecte crystal meth weet te produceren, is ook deze serie zelf een optelsom van de beste ingrediënten: geweldige acteurs en een goed script bijvoorbeeld. En dan doet chemie de rest.

Met ons netwerk Daisycon/Paxz streven we hetzelfde na: geavanceerde, feilloos werkende en gebruiksvriendelijke software, de beste affiliates, persoonlijke begeleiding en regelmatig motiverende incentives, zoals de Pizzaboot-cruise van twee weken geleden. Chemie speelt daarbij onmiskenbaar een grote rol. Met het produceren van drugs heeft het natuurlijk weinig te maken, maar ik moet wel bekennen dat het minstens zo verslavend kan werken. Zeker als de resultaten aantonen dat we met ons netwerk zowel voor onze adverteerders als voor onze affiliates keer op keer het verschil kunnen maken!

(Visited 96 times, 1 visits today)

Reageer met Facebook:

Reacties:

Deel dit artikel