Britse koningshuis heeft vacature voor reisagent - TravMagazine
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

Britse koningshuis heeft vacature voor reisagent

Door: | 3 december, 2019

Op zoek naar een leuke nieuwe job in de reisbranche? De Britse koninklijke familie heeft een leuke vacature: directeur van Royal Travel. De eisen zijn pittig maar je verdient een ton per jaar.

Enige ervaring is vereist: de sollicitant wordt geacht leden van de koninklijke familie, en hun huishoudens, probleemloos te vervoeren, waar ook ter wereld. Naast het hebben van ‘Ervaring met operaties en financieel beheer van reizen en logistiek in een omgeving waar veiligheid en hoge normen van het grootste belang zijn’ moet je uiteraard wel met twee woorden spreken (‘superieure vaardigheden nodig in communicatie’), en dien je aan alle eisen te voldoen aangaande leiderschap en interpersoonlijke relaties, onderhandelingen, een goede relatie met collega’s, werk- en tijdsdruk. En dat is niet alles: de directeur van Royal Travel rekening moet houden met ‘veiligheids-, en milieuoverwegingen’.

De directeur van Royal Travel zal in de eerste plaats worden belast met het leiden van een klein personeelsteam in het Royal Travel Office, evenals in The Queen’s Helicopter Flight, gevestigd in Odiham Royal Air Force station. Hij of zij is ook verantwoordelijk voor het regelen van het gebruik van de Koninklijke Trein. De rol vereist elke week 37,5 uur werk en biedt een loon tot £ 85.000 (ongebeer 100.000 euro) per jaar. Iets voor jou? Stuur je cv voor voor de deadline van 20 december 2019.

Zie hier de vacature:

https://theroyalhousehold.tal.net/vx/lang-en-GB/mobile-0/appcentre-1/brand-3/xf-079bcefc03a1/candidate/so/pm/1/pl/4/opp/2200-Director-of-Royal-Travel/en-GB

(bron: travelpulse)

Reageer met Facebook:

Reacties:

Deel dit artikel