Brand USA maakt data Travel Week 2020 bekend - TravMagazine
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

Brand USA maakt data Travel Week 2020 bekend

Door: | 13 januari, 2020

Brand USA heeft vandaag de data en locatie voor de Travel Week 2020 bekend gemaakt. De grootste spelers in de Verenigde Staten en de Europese reisindustrie zullen opnieuw samenkomen in de Londense County Hall, UK van maandag 21 september tot vrijdag 25 september 2020.

De registratie is nu open voor exposanten en kopers waarbij de registratie voor exposanten sluit op 31 maart 2020. De registratie voor kopers staat open tot 17 juni 2020.

“Brand USA Travel Week Europe debuteerde met groot succes in 2019, waarbij het uiteenlopende aanbod van reiservaringen in de Verenigde Staten werd getoond. Het evenement bleek een baanbrekend initiatief te zijn voor Brand USA en zijn partners”, aldus Tom Garzilli, Chief Marketing Officer van Brand USA. “Brand USA Travel Week Europe heeft de manier waarop de Amerikaanse reisgemeenschap zich met de Europese markt bezighoudt verbeterd, waardoor er meer authentieke verbindingen en zakelijke mogelijkheden zijn ontstaan. We zijn toegewijd om zowel exposanten als kopers een nog grotere ervaring te bieden in 2020”.

Brand USA Travel Week Europe omvat het gevarieerde aanbod van reiservaringen in de 50 staten, vijf territoria en het District of Columbia. Het programma in 2020 bestaat uit B2B-afspraken tussen Amerikaanse exposanten en Europese kopers, vergaderingen, educatieve presentaties en een reeks uitzonderlijke avondevenementen die de aanwezigen zullen inspireren, informeren en entertainen.

Christopher L. Thompson, President en CEO van Brand USA, voegt hieraan toe: “Europa is al lange tijd een belangrijke markt voor de Verenigde Staten en de Brand USA Travel Week Europa is een duidelijk bewijs van onze voortdurende inzet voor het verhogen van de bezoekersaantallen uit deze regio. Door het initiatief positioneert de Verenigde Staten zich als een belangrijke bestemming op het Europese podium in een werkelijk unieke zakelijke omgeving aangezien we ernaar streven het aantal bezoeken, de uitgaven en het marktaandeel te vergroten”.

Brand USA Travel Week Europa zal rouleren tussen verschillende Europese locaties. Gepland zijn: 2021 in Duitsland, 2022 in het Verenigd Koninkrijk, 2023 in Frankrijk, 2024 in het Verenigd Koninkrijk en 2025 in Nederland.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Deel dit artikel