Blog: Van Kessel tot Oldambt - TravMagazine
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

GPS

Blog: Van Kessel tot Oldambt

Door: | 9 september, 2015

Voor het bezoeken van reisagenten rij ik vaak het hele land door. Zelfs met geavanceerd navigatiesysteem is het soms een hele opgave om plaats en straat terug te vinden. Dan krijg ik nog meer respect voor mijn salescollega’s van vroeger die met hun stratenboek aan de slag moesten.

Mijn vraag bij een salesgesprek is vaak hoe de keuze van een hotel wordt bepaald. Is het een kwestie van zoeken en boeken? In de praktijk is dit vaak toch lastig. In de brochures is de informatie beknopt en de klanten hebben meestal een bepaalde voorkeur voor de ligging van het hotel.

Gateway2Travel werkt hiervoor met een superhandige tool. Voor elke bestemming kun je gebruikmaken van zoekfilters die variëren van stadscentrum of station tot parken, havens en beursgebouwen voor de zakelijke klant. Heb je het adres van het hotel dan kun je ook daar op zoeken. Bij stap 2 komt er een
kaart in beeld waarmee je makkelijk het hotel met de ideale ligging voor jouw klant kan selecteren.

Dat werkt zo fijn en specifiek dat ik mijn collega’s heb gevraagd of Gateway ook een navigatiesysteem voor auto’s kan ontwikkelen. Dan vind ik mijn reisagenten nog sneller zodat zij makkelijker een hotel kunnen selecteren.

(Visited 292 times, 1 visits today)

Reageer met Facebook:

Reacties:

Deel dit artikel

Reacties

  1. Mirelle Bergenhenegouwen

    Inderdaad, niet meer voor te stellen dat we ooit door een stad reden met een stratenboek op schoot 🙂
    En dan in een autovrij centrum op goed gevoel maar gaan lopen en aan mensen vragen waar een bepaalde straat te vinden was. Na een paar jaar wist je dan wel precies waar je de reisbureaus kon vinden en reed je er zo naartoe. Dat is nu ook niet meer. groetjes, Mirelle