AllWays Cruises will groeien in Nederland - TravMagazine
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

AllWays Cruises will groeien in Nederland

Door: | 13 januari, 2020

AllWays Cruises wil groeien in Nederland. Na een, naar eigen zeggen, succesvolle start in de Nederlandse markt in 2019, zal 2020 voor de culturele cruisespecialist in het teken staan van uitbreiding van de verkooppunten en vertegenwoordiging.

Dit jaar bestaat All Ways 30 jaar op de Belgische markt. Sinds het voorjaar van 2019 richt All Ways zich ook op de Nederlandse markt.  Gezien de verkoop nu voornamelijk via de Belgische kantoren verloopt, wil All Ways het aantal verkooppunten in Nederland gaan uitbreiden en zal op zoek gaan naar nieuwe partners die de verschillende rivier- en zeecruises lokaal kunnen aanbieden.

 Over AllWays Cruises

Het van oorsprong Belgische bedrijf biedt culturele cruise reizen aan in de Belgische en Nederlandse markt. Het concept van All Ways onderscheidt zich van anderen door de kleinere schaal en persoonlijke benadering. De reisbegeleiders zijn Nederlandstalig, het entertainment aan boord is van hoge kwaliteit en bestaat naast artiesten ook uit professionele sprekers en experts die gasten zullen inspireren. De gastvrijheid en ervaring van de crew maakt dat iedereen zich snel thuis voelt aan boord van een All Ways Cruise, en maakt de reis minstens net zo indrukwekkend als de bestemming.

 

Reageer met Facebook:

Reacties:

Deel dit artikel