Alles onder controle - TravMagazine
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

Alles onder controle

Door: | 24 oktober, 2014

Je weet dat het nodig is, maar toch blijft het vervelend: controle op Schiphol. Daar loop je weer, zonder riem in je broek en op je sokken door zo’n piepend poortje, terwijl de dienstdoende douanier intussen een puinhoop van je handbagage maakt.

Schiphol heeft vorige week in Vertrekhal 1 een eerste ‘twee keer zo ruim en comfortabel’ controlepunt in gebruik genomen. Of het echt prettiger uitpakt betwijfel ik, vooral omdat de nieuwe doorgangen op de nationale luchthaven ook rekening houden met ‘toekomstige wet- en regelgeving’. Meer en verscherpte controle dus…

Het is helaas onvermijdelijk, wil je ‘in control’ blijven. Ook de controle op onze affiliates wordt door ons regelmatig aangescherpt. Zo worden vanaf 1 december alle websites waarop zij hun, onze én uw affiliatelinks plaatsen gevalideerd. Een extra stap, meer werk – ook voor ons – en helaas dus ook een extra hindernis. Met Daisycon Travel/Paxz zijn we er echter van overtuigd dat dit de enige manier en dus een noodzakelijke maatregel is om de kwaliteit van het uitgebreide netwerk dat wij onze adverteerders aanbieden te kunnen waarborgen.

De serieuze, goedwillende affiliate heeft daarbij niets te vrezen en gebruikt onze validatiefunctie nu al vrijwillig. Net als wij realiseert hij zich immers dat het een logische volgende stap in de professionalisering van de branche is. Daar plukt uiteindelijk ook hij de vruchten van, want voor rotte appels koopt helemaal niemand iets.

(Visited 145 times, 1 visits today)

Reageer met Facebook:

Reacties:

Deel dit artikel