Airbnb gaat rondreizen aanbieden - TravMagazine
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

Airbnb gaat rondreizen aanbieden

Door: | 13 juni, 2019

Airbnb mengt zich nadrukkelijker in de markt van excursies en rondreizen en neemt een verdere stap in het verbreden van hun reisproduct. Vanaf vandaag gaat de online grootmacht de markt op met hosts die reiservaringen aanbieden, onder de noemer Airbnb Adventures. Tijdens deze adventures worden zowel accommodaties, maaltijden als activiteiten aangeboden, ook meerdaags.

Het platform begon elf jaar geleden met het aanbieden van door eigenaren opengestelde woningen en breidde het aanbod in 2016 uit met Airbnb Experiences. Experiences biedt Airbnb hosts de mogelijkheid om hun passies en talenten te delen en is beschikbaar in meer dan 1.000 steden over de hele wereld.

Airbnb Adventures

Airbnb Adventures is een nieuwe verzameling ‘unieke experiences’ van meerdere dagen, die worden georganiseerd door lokale experts die kleine groepen van maximaal 12 personen meenemen naar locaties buiten de gebaande paden. Zo kan de gast boeken voor een zesdaagse Slow Food Safari in Galapagos, de wonderen van Oman ontdekken of op zoek gaan naar leeuwen in Kenia met Samburu Warriors. Airbnb Adventures worden geleid door lokale experts en voldoen aan bepaalde kwaliteits- en veiligheidsnormen die in samenwerking met de Adventure Travel Trade Association (ATTA) zijn opgesteld.

Adventures zijn te boeken in verschillende prijscategorieën. Zo boek je een trip met een overnachting al vanaf $ 79 en een tiendaagse tocht voor $ 5.000. De gemiddelde prijs voor een Airbnb Adventure is $ 588 voor een driedaagse reis. Vanaf vandaag kan er worden gekozen uit meer dan 200 avonturen die volledig exclusief zijn voor Airbnb, of die worden aangeboden door kleine, lokale operators die normaal gesproken niet te vinden zijn op een groot boekingsplatform. Gedurende het jaar zal dit aanbod ook nog worden uitgebreid. De Adventures bestrijken een breed scala aan activiteiten: van sportief tot culinair, van landbouw tot kamperen en van muziek tot dieren – altijd met een grote aanwezigheid van de lokale gemeenschap.

(Visited 290 times, 1 visits today)

Reageer met Facebook:

Reacties:

Deel dit artikel