Air Transat jubileert in topmarkt Nederland - TravMagazine
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

Air Transat jubileert in topmarkt Nederland

Door: | 2 juli, 2015

Het Canadese Air Transat viert dit jaar dat al 25 jaar op Nederland wordt gevlogen. Ons land is één van de belangrijkste Europese markten voor de luchtvaartmaatschappij, die in de kwart eeuw bijna een miljoen passagiers vanaf Schiphol vervoerde.

‘Oorspronkelijk richtten wij ons voornamelijk op de Duitstalige markten, maar inmiddels zijn we daar offline. Nederland heeft, ook vanwege de historische banden, een levendige connectie met Canada’, zegt Nicole Conrad, commercieel directeur Centraal Europa.

In de zomer voert Air Transat acht vluchten per week uit: vier naar Toronto, drie naar Vancouver en eentje naar Calgary. ‘Touroperators, OTA’s en onze eigen site zorgen voor goed gevulde machines.’ Last van Air Canada, dat na jaren weer terug is met vluchten naar Toronto, ervaart de airline niet. ‘Concurrentie is goed voor de markt. Bovendien zijn wij gefocust op leisure, met een Economy en Premium klasse.’

Foto: Nicole Conrad (Air Transat) snijdt de feestelijke taart aan, die werd aangeboden door Marcel Lekkerkerk (Schiphol).

(Visited 388 times, 1 visits today)

Reageer met Facebook:

Reacties:

Deel dit artikel

Reacties